Varsinais-Suomen vihreä aluevaaliehdokas Turusta

Olen Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposki, 33-vuotias erityisesti teknologiasta, taloudesta, perusoikeuksista ja ympäristöstä kiinnostunut IT-alan yrittäjä. Olen ehdolla aluevaaleissa Varsinais-Suomessa vihreiden listalla. Kurkkaa tarkempi esittely, tsekkaa teemani ja ota somet haltuun. Pysytään kuulolla!

Ja hei, jos ajatukset natsaavat ja kiinnostaisi osallistua tavalla tai toisella, pistä viestiä!

Käy seuraamassa ja tykkäämässä some-kanavistani:

Vastaukseni vaalikoneissa:

Sitoumukseni:

Jos mitenkään mahdollista, lahjoita myös kampanjaani! Pienikin summa auttaa paljon ja lahjoitus onnistuu helposti ja turvallisesti täältä!

Blogissa

12.01.2022 13.39

Kirjoitimme ehdokaskollega Jakke Mäkelän kanssa toisen osan Varsinais-Suomen tieteen ja teknologian vihreiden Hyvinvointia hankinnoilla -kirjoitussarjaan, joka julkaistaan kokonaisuudessaan Tiedepuolue.fi-sivustolla. Ensimmäisessä osassa kävimme läpi hankintojen merk

09.01.2022 17.20

Avasimme ehdokaskollega Jakke Mäkelän kanssa Varsinais-Suomen tieteen ja teknologian vihreiden Hyvinvointia hankinnoilla -kirjoitussarjan, joka julkaistaan kokonaisuudessaan Tiedepuolue.fi-sivustolla.

11.06.2021 16.00

Turun Sanomat kertoi toissapäivänä, että kaupunki julkaisee vihdoin ensi keväänä ostolaskutietonsa – mutta vain tämän syksyn osalta.