Varsinais-Suomen vihreä aluevaaliehdokas Turusta

Olen Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposki, 33-vuotias erityisesti teknologiasta, taloudesta, perusoikeuksista ja ympäristöstä kiinnostunut IT-alan yrittäjä. Olen ehdolla aluevaaleissa Varsinais-Suomessa vihreiden listalla. Kurkkaa tarkempi esittely, tsekkaa teemani ja ota somet haltuun. Pysytään kuulolla!

Ja hei, jos ajatukset natsaavat ja kiinnostaisi osallistua tavalla tai toisella, pistä viestiä!

Käy seuraamassa ja tykkäämässä some-kanavistani:

Vastaukseni vaalikoneissa:

Sitoumukseni:

Jos mitenkään mahdollista, lahjoita myös kampanjaani! Pienikin summa auttaa paljon ja lahjoitus onnistuu helposti ja turvallisesti täältä!

Blogissa

12.01.2022 13.39
Julkiset hankinnat on oma asiantuntijuuden alansa siinä missä hoitotyö, lastensuojelu tai savusukelluskin. Sen asiantuntijoiden osaamista tuleekin hyödyntää vahvasti hyvinvointialueen hankintoja tehtäessä.
09.01.2022 17.20
Terveydenhuolto ei synny tyhjästä, vaan sitä varten on hankittava suuri määrä tavaraa ja palveluita. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin talousarviosta nähdään, että 807 miljoonaa euron toimintakuluista yli 330 miljoonaa eli 44 % syntyy hankinnoista. Ei ole todellakaan yhdentekevää, miten ne tehdään.
11.06.2021 16.00

Turun Sanomat kertoi toissapäivänä, että kaupunki julkaisee vihdoin ensi keväänä ostolaskutietonsa – mutta vain tämän syksyn osalta.