Turun vihreä kunnallisvaaliehdokas numerolla 437

Olen Jyri-Petteri ”ZeiP” Paloposki, 32-vuotias erityisesti teknologiasta, taloudesta, perusoikeuksista ja ympäristöstä kiinnostunut IT-alan ammattilainen. Olen ehdolla kuntavaaleissa Turussa vihreiden listalla numerolla 437. Kurkkaa tarkempi esittely, tsekkaa teemani ja ota somet haltuun. Pysytään kuulolla!

Ja hei, jos ajatukset natsaavat ja kiinnostaisi osallistua tavalla tai toisella, pistä viestiä!

Käy seuraamassa ja tykkäämässä some-kanavistani:

Jos mitenkään mahdollista, lahjoita myös kampanjaani! Pienikin summa auttaa paljon ja lahjoitus onnistuu helposti ja turvallisesti täältä!

Mielipiteeni vaalikoneissa:

Sitoutumiseni:

Osallistuin myös keväällä Tiedepuoluepaneeliin aiheesta Lähijunat ja liikenne Suomessa – tsekkaa tallenne Youtubesta!

Kuntavaaliehdokkaat voivat tehdä ennakkoilmoituksen vaalirahoituksestaan. Vaalirahoituksen ennakkoilmoitukseni on nähtävillä Valtiontalouden tarkastusviraston verkkopalvelussa.

Blogissa

11.06.2021 16.00

Turun Sanomat kertoi toissapäivänä, että kaupunki julkaisee vihdoin ensi keväänä ostolaskutietonsa – mutta vain tämän syksyn osalta.

12.10.2020 21.10

Haluaisitko sinä tietää, mihin verorahasi käytetään? Pitäisikö julkisella rahoituksella tuotetun tiedon olla kansalaisten jatkokehitettävissä ja jalostettavissa? Eikö olisi hienoa, jos turkulainen yritys saisi rakennettua verotuloja tuottavaa liiketoimintaa keksimällä uuden tavan hyödyntää tietoa?

02.09.2020 23.43

Kauteni partiohallituksessa päättyy vuoden loppuun, ja sen suhteen on aika tehdä tilaa tuoreille kasvoille. Mutta mitä seuraavaksi? Eilen illalla varmistui, että ensi keväänä huhkitaan vaalikentällä – minut nimettiin yhdeksi kuntavaalien vihreistä ehdokkaista Turussa.